Onze handen worden vaak blootgesteld aan verschillende vormen van negatieve invloeden zoals koude, wind, zon, het gebruik van detergenten, veelvuldig contact met water, enzovoort. Daarom hebben ze een speciale verzorging nodig om ze mooi te houden en tekenen van veroudering tegen te gaan.

Manicure

Bij een gewone manicure gaan we de nagelriemen verzorgen, worden de nagels in gewenste vorm en lengte gevijld en als slot verwennen we de handen en nagels met nagelriem-olie, handlotion en een korte handmassage.   

Hebben je handen nood aan iets extra? Dan raden wij je zeker de SPA-manicure met paraffinebad aan! Paraffine is een echte weldaad voor je handen en nagels!

SPA-manicure met parrafinebad

Bij deze behandeling beginnen we met het reinigen en peelen van de handen. Daarna worden ze ingewreven met een diep voedende en hydraterende handlotion. Vervolgens kan je je handen heerlijk onderdompelen in ons warm paraffinebad. We omhullen ze met plastic wegwerphandschoenen en warme isolerende wanten. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant.

Na ongeveer 10 à 15 minuten wordt de inmiddels gestolde paraffine afgenomen. Deze behandeling geeft een facelift aan handen, maakt ze soepel en zacht, vrij van droge rimpels en voorkomt droge pijnlijke winterhanden, kloven en verzacht de opperhuid. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar met een langdurige werking!

OPENINGSUREN (enkel op afspraak) 

Maandag:                         9u - 18u

Dinsdag:                          18u30 - 20u

Woensdag:                       gesloten    

Donderdag:                      18u30 - 20u       

Vrijdag:                             9u - 18u

Zaterdag:                         9u - 18u              

Zon- en feestdagen:        gesloten

Betalingsmogelijkheden: Cash & Payconiq-app

BTW nr. BE0678 877 264

CONTACT

Knokkestraat 2

9160 Lokeren

0488/24.79.78

beautystudio-ciaobella@hotmail.com

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Retourbeleid

MENU

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon