top of page
Shari-4.png

Kennismakingsverzorging

Ben je een nieuwe klant voor gelaatsverzorging? We bekijken jouw huidtype en gaan aan de slag met aangepaste producten. Dit omvat: intake gesprek, huidanalyse, aangepaste verzorging & persoonlijk advies.

90 min

€ 89

FOTO2.jpg

AquaRenew Hydrabrasie

Dé perfecte oplossing voor jouw huid! Heb je last van: een onzuiver huid, vale (rokers)huid, huidveroudering, zwarte punten, deshydratatie, pigmentvlekken, lijntjes, rimpels, verstopte poriën of een zonbeschadigde huid.  MEER INFO

50 min

€ 79

gelaatsverzorging.jpg

Jeugdverzorging (tot 18jaar) 

Gelaatsverzorging voor tieners en jongeren tot 18jaar. Geschikt voor alle huidtypes/huidproblemen. We bekijken samen jouw huidtype en gaan aan de slag met producten aangepast aan jouw huidtype. 

30 min

€ 35

gelaatsverzorging.jpg

Voedende en hydraterende gelaatsverzorging

Verzorging voor het voeden, hydrateren en verzorgen van jouw huid met de natuurlijke producten van Body&Bess aangepast aan jouw huidtype.

75 min

€ 68

acne-behandeling.jpg

Zuiverende gelaatsverzorging

De ideale verzorging voor wie een gemengde, onzuivere huid (al dan niet tijdelijk door het dragen van het mondmasker) heeft of voor wie last heeft van acné of acné-gevoelig is. 

75 min

€ 68

IMG_1303.jpg

Anti-Age gelaatsverzorging

Met deze verzorging werken we met de 100% natuurlijke producten van Body&Bess op de fijne lijntjes en rimpels. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

90 min

€ 99

IMG_0540.jpg

Anti-Age Deluxe verzorging

Dé behandeling voor anti-aging dankzij extra serums en aangepaste massage waardoor de huid de producten optimaal kan gaan opnemen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

120 min

€ 125

IMG_0518.JPG

Basis verzorging 

Wil je snel even je huid opfrissen en niet specifiek op iets werken? Deze is geschikt voor alle huidtypes en omvat: Reinigen, scrub, tonic, masker, dag-/nachtcrème.

! Exclusief massage en epilatie !

60 min

€ 58

Hydro sensitive Facial box open .JPG

Herstellende verzorging

Specifieke verzorging voor hyper sensitieve huiden zoals bij kankerpatiënten, chronisch zieke patiënten (! Exclusief epilatie !). Ook geschikt na lange blootstelling aan de zon

75 min

€ 68

Gelaatsverzorging-voor-mannen-scaled.jpg

For Men verzorging

Ook mannen hebben er baat bij om hun huid te verzorgen. Deze behandeling is volledig aangepast aan de mannenhuid en uiteraard ook aangepast aan het huidtype van de klant.

75 min

€ 68

1-2048x1152.jpg

Herstellende verzorging

Specifieke verzorging voor hyper sensitieve huiden zoals bij kankerpatiënten, chronisch zieke patiënten (! Exclusief epilatie !). 

 

75 min

€ 68

arrangement kop.jpg

Arrangementen

Nood aan een mini-vakantie? kom tot rust met een van onze arrangementen.

Me-Time Arragemant (120min - € 107 )

Total Zen Arrangement ( 180 min - € 180)

120-180min

bottom of page