top of page

Welkom op onze blog en welkom bij Ciao Bella

Bijgewerkt op: 18 jul. 2022

In deze blog kom je meer te weten over mij én mijn salon!

Fijn dat je een kijkje neemt op onze blog! Het is vooral onze bedoeling om jou dingen bij te leren, om jou je informeren en te adviseren, en vooral over huidverzorging en huidverbetering gezien dit mijn grootste passie is!


Ik ben Lien De Vuyst en zaakvoerster van Ciao Bella, een schoonheidssalon dat je kan terugvinden in het hartje van Lokeren.


In 2017 startte ik met mijn zaak in de logeerkamer van mijn ouderlijk huis. 2018 was het jaar dat ik verhuisde en er boven in een kamer de klassieke schoonheidsbehandelingen uitvoerde. Intussen ben ik in dat pand uitgegroeid tot een salon gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering, wimperlifting en henna brows.

Daarnaast heb ik nog een collega, Mieke, zij komt voor definitieve laserontharing om de 6 weken naar het salon.


Ik vind het ontzettend belangrijk om elke klant in een huiselijk warme sfeer te ontvangen en persoonlijk advies te geven. Ik heb daarom ook zorgvuldig natuurlijke producten uitgekozen om een goed resultaat te kunnen garanderen.

Naast de behandelingen in het salon kan je bij ons ook terecht voor verzorgingsproducten zowel in het salon als via de webshop en voor een workshop gelaatsverzorging. Tijdens deze workshop leer je welk huidtype je hebt, welke producten voor jouw huid geschikt zijn, hoe en in welke volgorde je ze moet gebruiken en nog veel meer.


2 Fun facts:

- Bij het tanken maak ik er elke keer een sport van om de auto te vullen tot ik aan een rond bedrag zit.

- Ondanks ik me graag opmaak vind ik het geweldig om bij mijn paard het ‘boerinneke’ in mij naar boven te laten komen.Waarom zou jij voor Ciao Bella kiezen ?


  • Persoonlijk advies met opvolging.

  • Resultaat met natuurlijke producten die zorgvuldig werden uitgekozen.

  • Salon met warme huiselijke sfeer.

  • Rustig gelegen in het centrum, ideaal voor een shopmoment voor of na jouw verwenmoment.

  • Regelmatig bijwonen van perfectietrainingen.


Hopelijk mag ik jou binnenkort eens in het salon verwelkomen!1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page